NA ČELU FOREVER LIVING PRODUCTS

Rex Maughan: Vizija sa srcem

Rex Maughan, CEO of Forever Living ProductsNa čelu Forever Living Products nalazi se Rex Maughan. To je čovjek koji je tvrtku izgradio sam, motiviran voljom i vizijom za uspjeh. Rex je stvorio kompaniju koju nastavlja voditi kao nitko na svijetu- kompaniju čiji izvrsni proizvodi mijenjaju živote i koja pruža stabilne poslovne mogućnosti.

Edukacija i iskustvo

Nakon diplome na Arizona State University’s School of Business, Rex Maughan proširio je svoje poslovne vidike radeći kao glavni manager za Mayer Central Building, zatim kao zamjenik predsjednika Del Webb Corporation te kao izvršni zamjenik predsjednika Del E. Webb Realty & Management Company.

Rex Maughan je ovlašteni manager za nekretnine, dovršio je opsežan diplomski rad s područja tržišta nekretnina, oporezivanja, revizije, konsolidacije i integracije.

Dobrotvorni rad

Još od mladih dana, Rex Maughan spoznao je vrijednosti pomaganja i davanja.

Osnovao je brojne škole, kao i Robert Louis Stevenson Museum, u čast autora koji je bio zaljubljenik Samoan otočja gdje se sam i nastanio.

Forever Giving osovan je 2009. godine kako bi pružio mogućnost kupcima i distriuterima za doniranje sredstava za opću dobrobit i napredak. U suradnji s drugim svjetskim dobrotvornim organizacijama bori se protiv siromaštva, gladi i nedovoljne medicinske skrbi, posebice djece.

Rex Maughan čovjek je velikog srca koji se iskreno brine o ljudima- posebice zaposlenicima, distributerima i zajednici općenito. Njegova supruga i on smatraju dobrotvorni rad svojim velikim postignućem.

Pin It on Pinterest