NAŠA PRIČA

Svi snovi imaju svoj početak

Forever Living osnovan je 1978. godine i započeo je kao jedan san u čiju je realizaciju uloženo mnogo truda. Danas je to multimilijaderska kompanija sa sjedištem u Scottsdale u Arizoni, a bavi se proizvodnjom i prodajom velikog broja wellness i kozmetičkih proizvoda. Ljudi kao što ste upravo vi distribuiraju ove proizvode koji povećavaju kvalitetu života, pružajući vam poslovne mogućnosti uz sigurnu financijsku budućnost s provjerenim marketinškim planom. S više od 9 i pol milijuna distributera u 145 zemlje, Forever Living vam nudi jedinstvenu životnu priliku da živite zdraviji i bogatiji život.

Rex Maughan je svojevremeno izložio članovima svoje najuže obitelji te nekolicini prijatelja svoju vrlo jednostavnu poslovnu ideju: ponuditi javnosti proizvode koji poboljšavaju zdravlje i kvalitetu života- i to sve učiniti na vrlo osobni način. Umjesto trošenja velike količine novaca na tradicionalan način oglašavanja, proizvode predstavljaju osobe koje informaciju o njihovoj kvaliteti žele podijeliti s članovima ovitelji i prijateljima.

Jednostavan posao. Visoke vrijednosti.

Vrijednost naših proizvoda i jednostavnost poslovnog plana znači da svatko može unaprijediti kvalitetu svog života. Netko počinje kao kupac u potrazi za kvalitetnim proizvodima za zdraviji život i ta svoja iskustva podijeli s drugima. Netko uoči poslovnu priliku te odmah započne samostalan posao koji se radi od kuće.

Pin It on Pinterest