Što pokloniti poslovnim partnerima?

Budite originalni – poklonite im zdravlje! 3 proizvoda s kojim sigurno nećete pogriješiti

U ovo doba godine uvijek razmišljamo kakav originalan božićni poklon smisliti u znak zahvale svojim poslovnim partnerima. Želimo nešto drugačije, nešto što će im ostati u sjećanju, no svakako i nešto što će koristiti, što će ih oduševiti jer si to najčešće sami ne bi kupili! Slično razmišljamo, zar ne?

Imam odlično iskustvo s božićnim poklonima za poslovne partnere. Poklanjam im – zdravlje.

Nema važnijeg i značajnijeg poklona od toga, to je uistinu znak iskrene zahvale. Mnogi od mojih poslovnih partnera, a vjerujem i vaši, u ovo doba godine opterećeni su mnoštvom obveza sa završavanjem svojih projekata, poslovi se privode kraju, a istovremeno je povećan broj društvenih aktivnosti. Naravno, tu su i obiteljski blagdanski planovi, organizacija dječjih poklona…. često zbog toga jednostavno zaborave misliti na sebe!
Ne pomišljaju da sebi poklone ono što im je zapravo– na prvom mjestu. Vlastitu vitalnost. Ako mi sami nismo zdravi, vitalni, puni elana, ne možemo se ni davati drugima, ne možemo niti završiti poslovne planove niti se posvećeno dati našoj obitelji i prijateljima!
Siguran sam da prepoznajete i vaše partnere u ovom opisu, da poznajete taj poslovni životni stil i da se slažete sa mnom da su u današnje vrijeme najvažniji resursi – naše zdravlje i naše vrijeme.
Stoga predlažem proizvode koje sam odabrao kao primjer „pametnih odnosno zdravih poklona“ iz naše Forever Living palete. Riječ je o proizvodima top kvalitete koje cjenovno rangiraju od 200 do 500 kuna.

Lycium plus

Stanovnici Azije više tisuća godina koriste se plodom licijuma i slatkog korijena radi održavanja zdravlja! Na osnovu te tradicije Forever Living je objedinio te dvije biljke. Preporuča se za ublažavanje simptoma starenja, za jačanje organizma, čisti krv, regenerira stanice organizma, popravlja oštećenja od slobodnih radikala. Proizvod je i bez glutena.

RGI+ antioksidant kompleks sa L-arginine

Ovaj proizvod održava i najzaposlenije aktivnim tijekom cijelog dana! Recept za poletnost! L-arginine je toliko snažna aminokiselina, da je u znanosti poznata i kao “čudesna molekula”. ARGI+ pomaže organizmu u održavanju optimalne razine krvnog tlaka, općeg stanja kardiovaskularnog zdravlja i imuniteta. Značajno potpomaže razgradnju masti i glukoze, poboljšava i održava mušku spolnu funkciju. Pomegranate, poznat po svojim antioksidantnim svojstvima, je ekstrakt crvenog vina koji pomaže održati zdravu razinu kolesterola te ekstrakt kože grožđa i malina koji potpomaže održavanje krvožilnog i imunološkog zdravlja.

Muški paket zdrave kozmetike

Gentlemen’s pride – losion poslije brijanja, blagi, svilenkasti, njeguje kožu i umiruje ju nakon brijanja. Jedan od naših najpopularnijih proizvoda, muškarci ga jako vole jer hrani kožu i nema iritacija nakon brijanja. Ne sadrži alkohol, a sastav su uključeni antioksidanti, biljni ekstrakti i zaštitni faktor protiv sunčevih zraka. Korištenjem nakon svakog brijanja, koža će postati glatka i baršunasta, a njeno će se starenje usporiti.

Aloe Ever Shield Deodorant

Također jedan od najpopularnijih proizvoda jer predstavlja savršeni spoj zdrave kozmetike koja ne sadrži štetne sastojke poput aluminija, a uistinu sprječava neugodne mirise, čak i u ekstremnim uvjetima sportskih napora. Stoga je omiljen proizvod mnogih rekreativaca. Djelotvoran, blag i zdrav! Usavršavanje ovog proizvoda trajalo je punih 11 godina, kako bi ispunio visoko postavljene ciljeve da ne škodi zdravlju. Može se nanijeti odmah nakon brijanja ili depilacije i odličan je poklon i za muškarce i za žene. Podjednako ga koriste i muškarci i žene zbog svog neutralnog mirisa.

Kad kupujemo poklone, želimo kupiti nešto kvalitetno, jer želimo se želimo od srca zahvaliti na suradnji i ostaviti dobar dojam. S ovim izborom to ćete sigurno postići, a što je najvažnije- pokazat ćete istinsku brigu i poštovanje.

Ugodne blagdane želi vam tim Aloe Vera Croatia!

Alen Lipovac

POŠALJITE UPIT

  • Ako želite primati naše novosti obilježite ovo polje.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 Ako želite naručiti proizvode putem web shopa minimalni iznos košarice mora biti veći od 55€ + PDV.
Cijena slanja za jednu pošiljku na teritoriju Hrvatske je 35 kuna. Za skok na webshop kliknite ikonu ispod “NOVI KUPAC” 


KONTAKTIRAJTE NAS:

Telefon: +385 (0)95 909 2966

 

 

 

Email: info@aloeveracroatia.com

 


POSTANI PARTNER

Primajte naše novosti

Informacije o našim proizvodima i poslovnim prilikama!

Uspješno ste se prijavili! :)

Pin It on Pinterest