VERTIKALNA INTEGRACIJA

Plant_Product_You2

Partneri za uspjeh

Kada je Rex Maughan osmislio Forever Living Products, znao je da uspjeh kompanije ponajviše ovisi o dva čimbenika: kvalitetnom proizvodu prihvatljive cijene te poslovnim, pouzdanim i unosnim poslovnim prilikama za ljude poput vas.

Budući da se svaki posao temelji na pouzdanoj mreži dobavljača, proizvođača i distributera, samo jedna slaba karika u ovom lancu može se negativno odraziti na krajnji proizvod. Pa tako, primjerice ako bi kupovali sirovine u slučaju da dobavljač poveća cijenu, Forever Living bio bi primoran ili povećati cijenu proizvoda ili sam nadoknaditi te gubitke.

Rex Maughan je također znao da nije u najboljem interesu Forever Living kompanije osloniti se na nekog drugog prodavača koji bi nastojao prodati proizvod kakav on sam kreira, a ne bi FLP-u pružio onu kvalitetu koja se zahtjeva. Zbog toga Forever Lving danas ima vlastite plantaže Aloa Vere, nadalje: svoje procese proizvodnje, pakiranja, skladišne prostore, eliminirajući time sve one čimbenike koje bi može bitno postale usko grlo za uspješan rad.

Kvaliteta, uvijek i na svakom koraku

Ova mudra strategija omogućava Forever Living Products kontrolu kvalitete i troškova na svakom koraku- počevši od početne sirovine zaključno s konačnim proizvodom koji vam kao takav pruža užitak i zadovoljstvo. Forever Living je time zaštićen od promjene cijena i ekonomskih previranja.

U potpunosti se oslanja na sebe i svoje snage.

Forever Living stabilna je kompanija s dokazanim podacima o svom poslovnom rastu i profitabilnosti.

Uspješna je.

Čvrsta je.

Forever Living pruža jedinstvenu poslovnu priliku koja vam omogućije samostalno poslovanje uz neprekidno praćenje i poticanje vašeg poslovnog uspjeha, zato jer je vaš uspjeh ujedno i naš.

Pin It on Pinterest