ZAŠTO JE MLM ODGOVOR ?

Započnite posao od kuće s malim rizikom i neograničenim mogućnostima za financijsku dobrobit.

Forever Living Products ustrojena je kao marketinška kompanija na više razina (MLM), tj. mrežni marketing. Ovaj je ustroj odabran kako biste vi bili naša marketinška i prodajna snaga.

Posjedujte svoj vlastiti posao

Vi upravljate svojom sudbinom. Umjesto da učinite svog poslodavca bogatim, sav trud i posao koji napravite donijet će korist vama.

Multi-level marketing network

Mali rizik i bez općih troškova

 

Tradicionalne kompanije koje posluju po načelu ‘bric-and-mortar (B&M)’ su one koje imaju fizički svoje poslovne prostore odnosno trgovine i troše tisuće i tisuće eura kako bi započele i razvile posao; pri tome ne treba zaboraviti i na troškove bankovnih kredita kako bi se takav posao pokrenuo, a koji će se otplaćivati desetljećima. Kako biste započeli svoj posao od kuće s Forever Livingom trebate kupiti proizvode za samo 333,35€ + PDV u 2 uzastopna mjeseca.

Nema ograničenja visine prihoda

Korporacijski poslovi, obzirom na standarde tržišta, određuju granice i visinu plaća. U Forever Livingu nema ograničenja visine prihoda. Što više radite, više ćete i zaraditi.

Ostali prihodi

Najveća korist koju nudi naša marketinška strategija je tzv. trajni prihod- nalik autorskom pravu. Uvijek ćete zaraditi proviziju s distributerima kojim ćete predstaviti Forever Living jer će u mrežnom marketingu svi radeći za sebe ostvarivati dio zarade onima koji ih vode u njihovom poslu.

Forever Living smo osmislili kako biste vi uspjeli bez ikakvog poslovnog rizika i bezgranične mogućnosti.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

 

Pin It on Pinterest