loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

320-ARGI +5 320-ARGI +1

 

ARGI+ osigurava 5 grama L-arginine po obroku, koji uz dodatak vitamina i minerala djeluje sinergijski, ovaj će vas proizvod održati aktivnim tijekom cijelog dana.

L-arginine je aminokiselina koja pomaže pri diobi stanica, izgradnju proteina i pri stvaranju dušičnog oksida. L-arginine je toliko snažna aminokiselina, da je u znanosti poznata i kao “čudesna molekula”. Naše tijelo pretvara L-arginine u dušični oksid (nitrit oksid), molekulu koja pomaže krvnim žilama u opuštanju i širenju radi što većeg dotoka krvi. Povećani dotok krvi podržava mnoge važne funkcije u našem tijelu:

ARGI+ pomaže organizmu u održavanju optimalne razine krvnog tlaka, općeg stanja kardiovaskularnog zdravlja, imuniteta i mišića. Značajno potpomaže kod oporavka kostiju i tkiva, razgradnje masti i glukoze, poboljšava i održava mušku spolnu funkciju i još mnogo više od toga!

A što je + ?

Pomegranate, poznat po svojim antioksidantnim svojstvima, ekstrakt crvenog vina koji pomaže održati zdravu razinu kolesterola te ekstrakt kože grožđa i malina koji potpomaže održavanje krvožilnog i imunološkog zdravlja.

Zajedno, ti sastojci tvore novu generaciju dodataka prehrani. ARGI+ u kombinaciji s Aloe vera gelom ili čajem podiže funkcioniranje vašeg organizma na sasvim novu razinu.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

 

Ferid%20Murad

 

Želite li ostvariti popust od 15-35% kontaktirajte nas.