loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

POSTANI POSLOVNI PARTNER

Želite li imati vlastiti posao i raditi za sebe i svoje ciljeve, raspolagati sa više slobodnog vremena ili možda imate potrebu za dodatnim prihodom?

Dinamična, stabilna i poznata smo kompanija s tradicijom i prisustvom na svjetskom tržištu (37 g., u 157 zemalja),

segmentu prehrane, zdravlja, higijene, kozmetike, sporta i wellnessa, u daljnjoj ekspanziji.

 Zbog daljnjeg razvijanja i širenja tržišta tražimo POSLOVNE PARTNERE i SURADNIKE   na području cijele Hrvatske i  susjednih zemalja.

 

SPECIJALNA PRILIKA !

– Honorarni posao

– Slobodno poduzetništvo

 

S nama kao poslovnim partnerom dobivate :

– Dugoročnu sigurnost

– Ime koje kupcima diljem svijeta znaci kvalitetu i dobru cijenu

– Neograničeni prihodi i/ili više slobodnog vremena

– Zdrav i slobodan stil života

– Besplatna putovanja

– Prihode nasljedne na djecu

– Inspirativno timsko okruženje

– Moćan sustav edukacije

– Mogućnost da u roku od 1-3g. postanete vlasnici svog vlastitog posla – poduzetništva.

 

Od Vas očekujemo :

–  Da imate jaku želju za boljim životom i postignućem

–  Spremni ste učiti

–  Spremni ste disciplinirano, odgovorno i ustrajno raditi

–  Otvorena ste osoba zdravog i poduzetnog duha spremna da upozna novi posao

 

Kontaktirajte nas : info@aloeveracroatia.com ili na mob. 095 909 2966

https://www.youtube.com/watch?v=-x2DNg9S1rQ


Forever Living Products je drugačija vrsta kompanije. To je kompanija koja svakome pruža priliku da ima kvalitetniji život predstavljajući inovativne wellness proizvode i dajući nenadmašnu priliku za financijski napredak.

Nisu svi poslovi nastali na isti način

Forever Living Products je kompanija sa priznatim rezultatima koji pokazuju integritet u svakoj donesenoj poslovnoj odluci. Dok druge kompanije tvrde da pružaju slične prilike svojim članovima, bitno je shvatiti šta čini jednu uspješnu multi-level kompaniju.

Pogledajte elemente uspješnog poslovanja:

  • Kvaliteta proizvoda

Inovativni, kvalitetni proizvodi govore o kredibilitetu kompanije—ali i o Vama kao FLP poduzetniku.

  • Nema preskakanja

Nitko iz vaše donje linije ne može biti unapređen na poziciju iznad Vaše. Njihovo promoviranje i napredovanje, podrazumijeva i Vaše napredovanje.

  • Financijska stabilnost

Stabilan rast je snažan indikator uspješne budućnosti. Pogledajte tabele rasta i vrijednosti prodaje tokom čitavog postojanja kompanije.

  • Dugovječnost

Tražite kompaniju sa barem petogodišnjim dokazanim rezultatima iza sebe i s jakim menadžmentom. Forever Living iza sebe ima preko 35 godina uspješnog rada.

  • Potrošni proizvodi

Aktivna baza potrošača je od ključnog značaja za uspješni posao koji će se voditi od kuće. To se može postići samo s potrošnim proizvodima.

  • Široka mreža podrške

Vaš uspjeh odražava uspeh kompanije. Dobra kompanija pružit će odličnu obuku, seminare, poticaje i centar za pružanje podrške .

  • Međunarodno prisustvo

Kompanija koja postoji na međunarodnom tržištu, odraz je stabilnosti, rasta i velikog iskustva u poslovanju.

Vaša budućnost počinje danas !!

Započeti vlastiti posao od kuće vrlo je jednostavno jer vas Forever Living Products vodi korak po korak. . Prilikom učlanjenja ne plaćate članarinu niti se od vas traži velika investicija. Učlanjenjem imate pravo kupovati naše proizvode u Hrvatskoj ili u bilo kojoj od 159 zemalja svijeta u kojima je FLP prisutan. Također ćete imati pristup materijalima za edukaciju, plan, proviziju. Jedino što vi trebate osigurati je odanost vašoj budućnosti i vaš entuzijazam. Ne možete ništa izgubiti, a možete ostvariti i svoje najsmelije snove!

Pridružite nam se sada!

Predbilježite se da s Forever Living Products-om iskoristite ‘Najveću priliku na svijetu’. Nema rizika- nema članarine, nema mjesečnih nadoplata, nema obveze na kupnju. Imat ćete pristup našim nevjerojatnim proizvodima kao i životnu priliku koja će vam donijeti sigurnu budućnost, wellness i imetak.

 

POSLOVNI SVIJET KOJI POZNAJETE ĆE SE PROMIJENITI ZA ONE KOJI UPOTRIJEBE SNAGU NETWORK MARKETING POSLOVNOG MODELA. TO JE NAJBOLJI POSLOVNI MODEL ZA POSTIZANJE SLOBODNOG VREMENA I ZARADE ISTOVREMENO. OMOGUĆIT ĆE VAM DA POSJEDUJETE POSAO KOJEG MOŽETE KREIRATI PREMA SVOM ŽIVOTU, DOK UOBIČAJENI POSLOVI ZAHTIJEVAJU DA SVOJ ŽIVOT PRILAGODITE POSLU-ON GOSPODARI VAMA! MLM POSLOVNI MODEL ĆE VAM OMOGUĆIT ŽIVOT U KOMPLETNOJ I APSOLUTNOJ S L O B O D I!   Za više informacija kliknite ovdje.
Započnite posao od kuće s malim rizikom i neograničenim mogućnostima za financijsku dobrobit. Forever Living Products ustrojena je kao marketinška kompanija na više razina (MLM), tj. mrežni marketing. Ovaj je ustroj odabran kako biste vi bili naša marketinška i prodajna snaga.

Posjedujte svoj vlastiti posao

Vi upravljate svojom sudbinom. Umjesto da učinite svog poslodavca bogatim, sav trud i posao koji napravite donijet će korist vama.

Multi-level marketing network

Mali rizik i bez općih troškova

Tradicionalne kompanije koje posluju po načelu ‘bric-and-mortar (B&M)’ su one koje imaju fizički svoje poslovne prostore odnosno trgovine i troše tisuće i tisuće eura kako bi započele i razvile posao; pri tome ne treba zaboraviti i na troškove bankovnih kredita kako bi se takav posao pokrenuo, a koji će se otplaćivati desetljećima. Kako biste započeli svoj posao od kuće s Forever Livingom trebate kupiti proizvode za samo 333,35€ + PDV u 2 uzastopna mjeseca.

Nema ograničenja visine prihoda

Korporacijski poslovi, obzirom na standarde tržišta, određuju granice i visinu plaća. U Forever Livingu nema ograničenja visine prihoda. Što više radite, više ćete i zaraditi.

Ostali prihodi

Najveća korist koju nudi naša marketinška strategija je tzv. trajni prihod- nalik autorskom pravu. Uvijek ćete zaraditi proviziju s distributerima kojim ćete predstaviti Forever Living jer će u mrežnom marketingu svi radeći za sebe ostvarivati dio zarade onima koji ih vode u njihovom poslu. Forever Living smo osmislili kako biste vi uspjeli bez ikakvog poslovnog rizika i bezgranične mogućnosti.   Za više informacija kliknite ovdje.

U Forever Living Products-u, uspjeh je jednostavan. Podijelite naše ekskluzivne, inovativne wellness proizvode i financijske prilike s drugima, i zaradite preostali dohodak koji vam može omogućiti doživotnu financijsku sigurnost.

Kako se to ostvaruje?

Vi ćete započeti vaš osobni posao temeljen na radu kod kuće s dokazanim prirodnim proizvodima na bazi Aloa Vere. Forever Living Products omogućuje sustav i podršku za Vaše poslovanje. Vi se opskrbite entuzijazmom! Uvjeti za Vaš uspjeh kao suradnika u Forever Livingu zajamčeni su. Važno: kad jednom postignete bilo koji položaj u marketinškom planu, ne morate tu poziciju ponovno osvajati ili dokazivati. Po principu mrežnoga marketinga uključite u posao nove suradnike i radite na uspjehu vašeg tima. Njihov uspjeh je također i Vaš uspjeh!

Zalažemo se za vaš uspjeh

Sve u našem poslovnom planu dizajnirano je da Vi postignete uspjeh. Imamo trening na svjetskoj razini, sjajne poticajne programe itd. Preuzeli smo veći dio administracije, tako da možete provoditi vrijeme gdje je to zaista bitno- s vašim kupcima/suradnicima. Uz bolje uvježban, visoko motivirani suradnički tim, vaš posao stalno raste, ostvarujete veći prihod i približavate se svojim snovima. Forever Living Product

 

PUT USPJEHA Ne budite previše plašljivi u svojem djelovanju. Čitav je život eksperiment. Što više eksperimentirate, to bolje. Pri tom je najbitnije da uvijek budete ono što jeste: ne obični imitator drugoga, nego svoj najbolji. Postoji nešto što radite bolje od ostalih. Slušajte svoj unutarnji glas i hrabro mu se pokoravajte. Jedna od iluzija života jest ona da trenutni sat nije kritičan ni odlučujući. Napiši u svojem srcu da je svaki dan najbolji u godini. -Usvojite korak prirode; njena je tajna strpljenje.        Za više informacija kliknite ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=XTe99D5EhfM