loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

ONLINE POSAO OD KUĆE

Nudimo poslovnu priliku i mogućnost poslovnog partnerstva, u djelatnosti zdravlja i ljepote. Postanite zastupnik za naše proizvode i savjetnik za zdrav život – ne brinite se, mi smo tu da Vas educiramo u svakom koraku. Pružamo Vam jedinstvenu priliku za zaradu kroz zdrav život te učenje i poučavanje životnih vještina.

%

USPJEH

80% USPJEHA za Vas odraditi će naš provjereni SVJETSKI sistem poslovanja za sadašnja ali i nova vremena koja sasvim sigurno dolaze. Pružamo Vam bezrezervnu i potpunu podršku i mentorstvo. Vi dajte sve od sebe da dodate 20% svog rada i truda u ovu provjerenu formulu poslovnog i životnog uspjeha i Vaš život će krenuti u smjeru financijske sigurnosti, zdravog i ispunjenog života.

Po prvi puta na našem govornom području imate priliku pridružiti se WIN WIN organizaciji koja broji više od 3 milijuna poslovnih partnera u svijetu, te godišnje stvara najveći broj milijunaša u našoj djelatnosti.

S nama sigurno ostvarujete: 

UNUTRAŠNJI MIR I ZADOVOLJSTVO, VISOKE PRIHODE BEZ LIMITA, DOVOLJNO SLOBODNOG VREMENA ZA SEBE, IZVRSNO ZDRAVLJE – SVE TO ISTOVREMENO

BOLJI ŽIVOT

 WIN powered by Alen Lipovac

IMATE NAŠU PUNU PODRŠKU

– Mi smo svjetski lider u proizvodnji biljnih dodataka prehrani, biljnih proizvoda za ljepotu i higijenu i pčelinjih proizvoda.                                                              

 – Naša vizija je stvaranje profitabilne sredine u kojoj pojedinac može dostojanstveno biti ono što želi, stvaranje i njegovanje ljubavi i vjere u našu kompaniju, naše proizvode i našu djelatnost.                                                    

– Tražimo znanje i ravnotežu, a iznad svega hrabrost, jer Mi vodimo našu kompaniju i suradnike. Mi stvaramo nešto veličanstveno.                                  

– Ti si jednostavan, komunikativan, odgovoran, ustrajan, fleksibilan, moralan, otvoren za stjecanje novih znanja.                                                       

– Opis posla: preporuka, savjetovanja, marketing, prodaja, edukacija, leadership.                                                                                                          

– Nudimo ti; kompletnu podršku i edukaciju, potpunu kreativnu slobodu u radu, prihode bez limita, dodatne bonuse i nagrade (svjetska putovanja, auto-program, bonus iz dobiti kompanije), ostvarenje slobodnog vremena, fleksibilno radno vrijeme, potporu mentora i timsku suradnju, pobjednički sustav (sistem).                                                                                                     

Postanite i Vi dio našeg TIMA!                                                                                                    

Uz veliko povjerenje, kontaktirajte nas!

WIN – KONTAKTI

POWERED BY

Alen Lipovac

POŠALJITE PORUKU

KONTAKTIRAJTE NAS:

Telefon: +385 (0)95 909 2966

Email: info@aloeveracroatia.com

PROIZVODI

 Zdravlje i ljepota

ALOE VERA

Forever iVision

Forever iVision je dodatak prehrani sa luteinom, zeaksantinom, vitaminima A, C, E i cinkom. Vitamin A i cink doprinose održavanju normalnog vida. Vitamini E i C doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

ALOE VERA GEL

Zamislite da zarežete list Aloe i pijete čisti gel neposredno iz biljke. Naš Aloe vera gel najbliži je prirodnome čistome gelu dobivenom iz biljke.Čudesan list Aloe sadrži više od: 75 hranjivih sastojaka 200 ostalih spojeva, uključujući: 20 minerala 18 aminokiselina...

Copyright © 2023 Sva prava pridržana