loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

n_ECHINA

Forever Echinacea Supreme – kombinacija visoko cijenjene  Echinacea, kanadske žutike i ekstrakti sjemena grožđa za maksimalni učinak.

Biljka Echinacea purpurea ima bogatu povijest u kulturi američkih Indijanaca.

Upotrebljavali su je više nego ijednu drugu biljku. Koristili su je kod rana uzrokovanih kožnim prištevima, aknama i ozeblinama, ugriza zmija, a najviše kao prevenciju kako bismo ostali zdravi u vrijeme zime.

Upotrebljavali su je i za ispiranje usta te su od nje pravili čaj. Biljka se isticala u Americi sve do 1940-ih.

Europljani su je otkrili 1930-ih i još je uvijek intenzivno rabe. Raste prirodno od zapadne Pensilvanije do Kanzasa te u sjevernom Teksasu.

Stotine znanstvenih studija govore o tome kako Echinacea pomaže imunološkom sustavu. Djeluje tako da jača obrambeni sustav organizma, a time povećava proizvodnju antitijela i leukocita u krvi.

Ovo je od velike važnosti za osobe sa smanjenim brojem leukocita zbog infekcije, zračenja i kemoterapije.

Prema rezultatima više od 500 kliničkih i znanstvenih ispitivanja za samo tri do pet dana povećava imunitet 50 do 120 posto.

Stoga skraćuje trajanje i ublažava simptome gripe i prehlade, a u ranoj fazi sprječava i njihov razvoj jer brzo podiže imunološki sustav te se preporuča uzimanje već kod prvih simptoma.

Echinacea purpltrea je jedna od najbolje ispitanih prirodnih sredstva za poticanje i jačanje obrambene sposobnosti organizma!

Proizvod Ehinacea Supreme ne sadrži gluten.

 

Cijena: 179,84 kn – 60 kom

Šifra:214

 

Za više informacija kliknite ovdje.

 

 

 

 Postani Foreverov član i ostvari povoljnije cijene