loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

Sonya-Hydrate-Conditioner1

Šampon obogaćen hidratantnim svojstvima, ima jedinstvenu ultra-hidratantnu formulu koja kosu čini otpornom i elastičnom, s više volumena i sjaja. Aloe vera i matična mliječ pomažu regulaciji prirodne vlažnosti vaše suhe kose, čime ona postaje osjetno čišća, sjajnija, zdravija i lakša za rukovanje. Aloe vera pomaže u postizanju vlažnosti i uravnoteženosti pH faktora vaše glave. Matična mliječ također daje vlažnost, hrani kožu glave i eliminira suhoću koja pogoduje nastanku peruti. Matična mliječ sadrži i oksidanse koji neutraliziraju slobodne radikale u kosi i pomažu u regeneraciji oštećenja kose.

Sonya Hydrate Shampoo sadrži i pantenol (derivat vitamina B5) i PEG-10 (glicerid suncokreta).

Ne sadrži paraben, propilen glikol, SLS ili SLES

Primjena: Umasirajte šampon u vlažnu kosu, napravite pjenu i zatim temeljito isporite. Ponovite ako je potrebno. Radi postizanja najboljih rezultata, možete naizmjenično rabiti šampon i regenerator Sonya. Izbjegavajte dodir s očima. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.

Naša formula za obojenu kosu, vlaži je i čini lakšom za raščešljavanje, mekom, suhom i zapanjujuće sjajnom. Aloe vera i matična mliječ pomažu u ishrani korijena kose i kontroli kovrča, čineći vašu kosu lakom za feniranje.

Cijena: 176,23 kn – 355 ml

Šifra: 349

Sonya hydrate conditioner sadrži ekskluzivnu formulu s kombinacijom Aloe Vere i matične mliječi koja pomaže suhoj i ispucaloj kosi u zadržavanju potrebne vlage. Regenerator zapravo pomaže prehrani vlasišta i kontrolira kovrčanje kose koja postaje mekana, sjajna i izuzetno lako se oblikuje. Osim toga, svidjet će vam se i njegov nježan i ugodan miris. Aloe vera i matična mliječ pomažu u ishrani korijena kose i kontroli uvojaka, čineći vašu kosu lakom za friziranje. Sadrži i:

  • hidrolizirani protein pšenice koji privlači i zadržava vlagu, povećava volumen, poboljšava oblikovanje, te daje sjaj i mekoću kosi oslabljenoj kemijskim tretmanima
  • ulje sjemenki Macadamia integrifolia daje sjaj
  • ulje sjemenki Simmondsia chinensis (jojoba) sprječava zapetljavanje kose, isušivanje i ispucale vrhove

Ne sadrži paraben, propilen glikol, SLS ili SLES

Primjena: nakon šamponiranja šamponom, u kosu umasirajte regenerator i ostavite da djeluje 2-3 minute. Temeljito isperite kosu i oblikujte kao i obično. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno. Izbjegavajte dodir s očima.

Cijena: 176,23 kn – 355 ml

Šifra: 350

 

Za više informacija kliknite ovdje.

 

 

Želite li ostvariti popust od 15-35% kontaktirajte nas.