loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

Volumne-Conditioner

Naša ekskluzivna formula daje Vašoj kosi pun volumen i sjaj uz pravu ravnotežu gustoće i kontrole. Dopunili smo ga s aloe verom i matičnom mliječi koji čine da vaša kosa izgleda gusta i bujna. Sonya Volume Shampoo je za zdravu i sjajnu kosu, a siguran je i za bojom tretiranu kosu i pogodan za sve tipove kose. Njeguje i štiti kosu, pomaže pri uklanjanju ispucalih vrhova.

Aloe vera pomaže u postizanju vlažnosti i uravnoteženosti pH faktora vaše glave. Matična mliječ također daje vlažnost, hrani kožu glave i eliminira suhoću koja pogoduje nastanku peruti. Matična mliječ sadrži i oksidanse koji neutraliziraju slobodne radikale u kosi i pomažu u regeneraciji oštećenja kose.

Aloe vera i matična mliječ pomažu u ishrani korijena kose i kontroli uvojaka, čineći vašu kosu lakom za friziranje. Sadrži i pantenol (derivat vitamina B5) i PEG-10 (glicerid suncokreta).

Sonya Volume Shampoo ne sadrži paraben, propilen glikol, SLS ili SLES

Primjena: Umasirajte šampon u vlažnu kosu, napravite pjenu i zatim temeljito isperite. Ponovite ako je potrebno. Radi postizanja najboljih rezultata, možete naizmjenično rabiti šampon i regenerator Sonya. Izbjegavajte dodir s očima. Sonya Volume Shampoo visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.

Savršena dopuna šamponu Sonya Volumen. Ova je kombinacija razvijena kako bi Vaša kosa bila još gušća i jače strukture, te da osigura dugotrajnu frizuru. Siguran je za obojenu kosu, a voljet ćete izvanrednu mekoću koja daje kosi, održivost frizure i sjaj.

Cijena: 176,23 kn – 355 ml

Šifra: 351

 

Sonya Volume Conditioner pomaže prehrani vlasišta i kontrolira kovrčanje kose koja postaje mekana, sjajna i izuzetno lako se oblikuje. Osim toga, svidjet će vam se i njegov nježan i ugodan miris.

Aloe vera i matična mliječ pomažu u ishrani korijena kose i kontroli uvojaka, čineći vašu kosu lakom za friziranje.

Sadrži:

  • hidrolizirani protein pšenice koji privlači i zadržava vlagu, povećava volumen, poboljšava oblikovanje, te daje sjaj i mekoću kosi oslabljenoj kemijskim tretmanima
  • ulje sjemenki Macadamia integrifolia daje sjaj
  • ulje sjemenki Simmondsia chinensis (jojoba) sprječava zapetljavanje kose, isušivanje i ispucale vrhove

Ne sadrži paraben, propilen glikol, SLS ili SLES

Primjena: nakon šamponiranja, u kosu umasirajte regenerator i ostavite da djeluje 2-3 minute. Temeljito isperite kosu i oblikujte kao i obično. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno. Izbjegavajte dodir s očima.

 

Cijena: 176,23 kn – 355 ml

Šifra: 352

 

Za više informacija kliknite ovdje.

 

Želite li ostvariti popust od 15-35% kontaktirajte nas.