loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

 

ginkgo_plus

Ginko Plus preporučuje se za prevenciju i za otklanjanje nedovoljne pokretljivosti mozga u odmaklim godinama, prije svega umanjenog pamćenja, i za poboljšanje mentalnih sposobnosti.

Forever Living Products nas je ponovno iznenadio jednim izvrsnim proizvodom. I druge tvrtke imaju u svojem asortimanu Ginkgo bilobu, ali samo se kod nas može naći Ginko Plus.

Vrlo je važno napomenuti da tableta Ginkga Plus osim ginka sadrži još tri ljekovite biljke (reishi gljivu, kinesku sisandru i biljku foti).

Ovaj je proizvod proizveo poznati kineski stručnjak za ljekovite biljke dr. Albert Y. Leung. Kineski stručnjaci najbolji su majstori u pripremi mješavina ljekovitih biljaka.

Prilikom pripremanja tih mješavina veliku pozornost posvećuju kombinaciji biljaka, jer aktivne tvari iz ljekovitih biljaka međusobno djeluju sinergijski, tj. uzajamno pojačavaju svoje djelovanje.

GINKO BILOBA: Najstarija je biljka na planetu Zemlji. Ona je nastanjivala zemaljske prostore prije više od 200 milijuna godina. Ginko biloba je izuzetno otporna na sve vrste zagađenja, viruse, mikroklimatske poremećaje, pa čak i različite vrste zračenja.

Moderna medicinska znanost priznaje svestrana svojstva ginka, kako u očuvanju zdravlja, tako i u liječenju mnogih poremećaja. Na osnovi podataka, iz zaista impozantne literature objavljene o eksperimentalnim kliničkim istraživanjima vezanim za Ginko bilobu, u najkraćem može se sumirati sljedeće:

Ginko potiče moždane aktivnosti

REISI GLJIVA: Posebice je omiljeni specijalitet na Dalekom istoku. Najnovija istraživanja pokazala su zaustavljanje rasta zloćudnih tumora kod životinja. Dokazano je njeno snažno antihistaminsko djelovanje, zatim snižava razinu kolesterola i sprječava stvaranje ugrušaka krvi.

KINESKA SISANDRA: Biljka je koju Kineskinje jako cijene i koriste se njome za povećanje libida te kao tonik za pomlađivanje, a muškarci za potenciju.

Ova biljka pojačava fičku izdržljivost i umanjuje osjećaj umora. Pojedini znanstvenici pripisuju joj i antidepresivno svojstvo.

FOTI: Kinezi joj pripisuju tajnu dugog života i kažu za nju da je to biljka koja pomlađuje. Pojačava gustoću i rast kose i sprječava da ona posijedi. Prema kineskim znanstvenicima ona sprječava pojavu tumora, pojavu ugrušaka u krvi i jača srce.

PRIMJENA: Smanjuje grčenje krvnih žila, djeluje protiv aritmije, sprječava nakupljanje vode, normalizira krvni tlak, smanjuje razinu kolesterola, poboljšava apsorpciju ugljikohidrata, sprječava komplikacije kod dijabetesa, kod ozljeda i povreda mozga, kod krvarenja u mozgu, smetnje u cirkulaciji krvi u mozgu, kod oštećenja sluha, za rast kose, kod zujanja u ušima, kod astme, vrtoglavice, smetnje u vidu, migrena, stanja stresa i panike, depresija, napetosti, tuposti, grčenja i promjena na mišićima, kod gubitka pamćenja, protiv starenja mozga, kod impotencije, kod hemoroida i upala.

Proizvod Ginko Plus ne sadrži gluten.

 

Provjerite cijene na našoj online trgovini.

Šifra:73

 

Za više informacija kliknite ovdje.

 

 

 Želite li ostvariti popust od 15-35% kontaktirajte nas.