loader image

MARKETING PLAN

U Forever Living Products-u, uspjeh je jednostavan. Podijelite naše ekskluzivne, inovativne proizvode i financijske prilike s drugima, i zaradite preostali dohodak koji vam može omogućiti doživotnu financijsku sigurnost.

Kako se to ostvaruje?

Vi ćete započeti vaš osobni posao temeljen na radu kod kuće s dokazanim prirodnim proizvodima na bazi Aloa Vere. Forever Living Products omogućuje sustav i podršku za Vaše poslovanje. Vi se opskrbite entuzijazmom!

Uvjeti za Vaš uspjeh kao suradnika u Forever Livingu zajamčeni su. Važno: kad jednom postignete bilo koji položaj u marketinškom planu, ne morate tu poziciju ponovno osvajati ili dokazivati. Po principu mrežnoga marketinga uključite u posao nove suradnike i radite na uspjehu vašeg tima. Njihov uspjeh je također i Vaš uspjeh!

 Zalažemo se za vaš uspjeh

Sve u našem poslovnom planu dizajnirano je da Vi postignete uspjeh. Imamo trening na svjetskoj razini, sjajne poticajne programe itd. Preuzeli smo veći dio administracije, tako da možete provoditi vrijeme gdje je to zaista bitno- s vašim kupcima/suradnicima. Uz bolje uvježban, visoko motivirani suradnički tim, vaš posao stalno raste, ostvarujete veći prihod i približavate se svojim snovima.