loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

Aloe-MSM-Gel-Forever-Living

Aloe MSM Gel – krema s aktivnim sumporom za smirivanje upala u predjelu zglobova  i mišića. Metilsulfonilmetan (MSM)

vrlo je zastupljen spoj u našem organizmu i prirodni izvor organskoga sumpora, koji je po zastupljenosti treći element u našem

organizmu. Uz MSM dodali smo čistu stabiliziranu Aloe veru, ekstrakte biljaka te druge odabrane sastojke koji zajedno djeluju

na tijelo u svrhu slobodnoga kretanja.

KAKO PRIRODNI SUMPOR DJELUJE NA ODREĐENE TEGOBE:

EKCEM – Sumpor umiruje ekcem i druge osipe koje karakterizira crvenilo, svrbež i upala.

AKNE – Msm se primjenjuje lokalno na kožu kako bi pomogao pri isušivanju viška sebuma i povećao guljenje ili piling kože.To pomaže pri odčepljivanju pora i smanjenju akni te smanjenju pigmentiranih ožiljaka od akni.

VODENE KOZICE – Msm se preporučuje kao tretman za olakšavanje boli i upale kod vodenih kozica.

ARTRITIS – Msm može ublažiti upalu, naticanje i bolove u zglobovima uzrokovane artritisom i reumom. Pomaže pri obnovi hrskavice i sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima.

BOL U LEĐIMA, VRATU I RAMENIMA –Sumporni minerali ulaze kroz pore na koži i smiruju upalu mišića te liječe zglobove i kosti.

Primjena: lumbargo, reumatizam, kod oticanja ruku i nogu, ublažava bol tetiva, sprječava grčeve u nogama za vrijeme sportskih aktivnosti jer oslobađa mliječnu kiselinu, brži oporavak kod ozlijeđenih mišića, pomoć kod artritisa, kod rana, porezotina i bolnih mjesta, kod alergijskog dermatitisa,  kod upaljenih vena.

SASTAV : Uz stabilizirani gel aloe vere i MSM, sadrži i glicerin, ekstrakt medvjetke, ružmarina i vrbine kore, te natrijev hijaluronat, ulje čajevca, E i C vitamin.

 

Cijena: 233,89 kn – 118 ml

Šifra: 205

 

Za više informacija kliknite ovdje.