loader image

POŠALJITE PORUKU

Trudimo se odgovoriti u što kraćem roku.

Vaša budućnost počinje danas!

  Sve što je potrebno za pridruživanje Forever Living Timu je promjena postojeće potrošačke navike (kupovina nekoliko proizvoda, iz asortimana Forevera, svakodnevne potrošnje) i želja za boljim i zdravijim životom. Prilikom učlanjenja ne plaćate članarinu i nemate nikakvih drugih troškova.  
Učlanjenjem imate pravo raditi i kupovati proizvode u Hrvatskoj ili u bilo kojoj od 157 zemalja svijeta u kojima je FLP prisutan. Također ćete imati pristup materijalima za edukaciju i razvijanje posla.  Jedino što vi trebate osigurati je odanost vašoj budućnosti i Vaš entuzijazam. Ne možete ništa izgubiti, a možete ostvariti i svoje najsmjelije snove!   
U drugim trgovinama dobivamo samo ono što kupimo, a ovdje dobivamo razne bonuse i nagrade za lojalnost, a najbolje od svega priliku da odlično zaradimo ako Forever Living proizvode i poslovnu mogućnost preporučimo drugima. Svi mi svaki mjesec nešto kupujemo pa kad već to činimo bolje je trošiti tamo gdje možemo time i zaraditi, zar ne? Pogotovo kad možemo zaraditi mnogo više nego što možemo potrošiti!   
Jer kad svi oni koji se preko Vas tu  prijave isto to budu činili – preporučili drugima da se  prijave, a oni opet dalje, po principu mrežnog marketinga, svi Vi bivate nagrađeni provizijama. A preporučivati možemo (online ili offline) marketinškim metodama za koje imamo besplatan prvoklasan trening.  
  Predbilježite se da s Forever Living Products-om iskoristite ‘Najveću priliku na svijetu’. Nema rizika- nema članarine, nema mjesečnih nadoplata, nema obveze na kupnju. Imat ćete pristup našim nevjerojatnim proizvodima kao i životnu priliku koja će vam donijeti sigurnu budućnost.

KONTAKT PODACI:

Vaš domaćin je: Andrea Rumora

ID: 360000761735

e-mail adresa: rumora.flp @gmail.com

Skype: arum41

Dobro nam došli!
Lijep pozdrav,
Andrea Rumora
Forever Living Tim

Primajte naše novosti

Informacije o našim proizvodima i poslovnim prilikama!

Uspješno ste se prijavili! :)