loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

Vaša budućnost počinje danas!

  Sve što je potrebno za pridruživanje Forever Living Timu je promjena postojeće potrošačke navike (kupovina nekoliko proizvoda, iz asortimana Forevera, svakodnevne potrošnje) i želja za boljim i zdravijim životom. Prilikom učlanjenja ne plaćate članarinu i nemate nikakvih drugih troškova.  
Učlanjenjem imate pravo raditi i kupovati proizvode u Hrvatskoj ili u bilo kojoj od 157 zemalja svijeta u kojima je FLP prisutan. Također ćete imati pristup materijalima za edukaciju i razvijanje posla.  Jedino što vi trebate osigurati je odanost vašoj budućnosti i Vaš entuzijazam. Ne možete ništa izgubiti, a možete ostvariti i svoje najsmjelije snove!   
U drugim trgovinama dobivamo samo ono što kupimo, a ovdje dobivamo razne bonuse i nagrade za lojalnost, a najbolje od svega priliku da odlično zaradimo ako Forever Living proizvode i poslovnu mogućnost preporučimo drugima. Svi mi svaki mjesec nešto kupujemo pa kad već to činimo bolje je trošiti tamo gdje možemo time i zaraditi, zar ne? Pogotovo kad možemo zaraditi mnogo više nego što možemo potrošiti!   
Jer kad svi oni koji se preko Vas tu  prijave isto to budu činili – preporučili drugima da se  prijave, a oni opet dalje, po principu mrežnog marketinga, svi Vi bivate nagrađeni provizijama. A preporučivati možemo (online ili offline) marketinškim metodama za koje imamo besplatan prvoklasan trening.  
  Predbilježite se da s Forever Living Products-om iskoristite ‘Najveću priliku na svijetu’. Nema rizika- nema članarine, nema mjesečnih nadoplata, nema obveze na kupnju. Imat ćete pristup našim nevjerojatnim proizvodima kao i životnu priliku koja će vam donijeti sigurnu budućnost.

KONTAKT PODACI:

Vaš domaćin je: Andrea Rumora

ID: 360000761735

e-mail adresa: rumora.flp @gmail.com

Skype: arum41

Dobro nam došli!
Lijep pozdrav,
Andrea Rumora
Forever Living Tim