loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

Forever-Nutra-Q10-Cuore-Circolazione-Metabolismo-e-Prevenzione-Cardiovascolare-www_aloeveranaturale_it_

Forever Nutra  Q10 je formula posebno pripremljena za miješanje s Aloe vera gelom kako bi pružila tri važne prehrambene namirnice za zdravlje krvožilnog sustava.

Potiče zdravu razinu homocisteina, unosi koenzim Q10 koji poboljšava učinkovitost metabolizma te opskrbljuje  srce ljekovitim antioksidansima.

Jednostavno ulijte, promiješajte i popijte – vaše srce će vam reći hvala!

Sadrži soju.

Nutra Q10 je enzim koji se proizvodi u ljudskom tijelu te je potreban za osnovno funkcioniranje stanica, uključujući i one srca i krvnih žila.

Q10 razina se smanjuju sa starenjem, kada ih trebamo najviše. Forever Nutra Q10 pruža dodatnu opskrbu CoQ10 koje vaše tijelo treba.

Drugi način na koji Nutra Q10 podržava dobru kardiovaskularnu funkciju je pomažući u održavanju zdrave razine homocisteina u krvi.

B vitamini u Nutra Q10u  (vitamin B6, B12 i folna kiselina) pomažu u održavanju razine homocisteina u zdravom donjem rasponu.

To pak pomaže u održavanju zdravog srca i krvnih žila.

Nutra-Q10 također sadrži izbor biljnih ekstrakata (sjemenki grožđa, kurkume, tamjana i maslina) koji su vrlo korisni za kardiovaskularni sustav.

Uz sve navedeno, proizvod sadrži i za srce neophodne minerale magnezij i krom lecitin, kao i snažne antioksidanse vitamine C i E.

 

Šifra:312EU

Za više informacija kliknite ovdje.

 

 

 

 Postani Foreverov član i ostvari povoljnije cijene