loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

images

Ako se osjećate umorno i bezvoljno, te vam nedostaje energije za svakodnevne obaveze, poslužite se Forever Active Boost-om. Forever Active Boost prirodni je energetski napitak koji vam daje dodatni poticaj i omogućuje vam da ostanete aktivni. Aloe vera Gelu dodana je mješavina adaptogenih biljaka, te vitamini i drugi sastojci koji omogućuju da vas ovaj ukusni napitak pokrene i drži aktivnim cijeli dan.

Različit je od ostalih energetskih napitaka jer nam daje najbržu i najdugotrajniju energiju (ADX7 tehnologija zakonom zaštićene mješavine adaptogenih biljaka i ostalih prehrambenih dodataka). Guarana, prirodna primjesa izuzetno popularna u Brazilu, omogućuje prirodno podizanje energije.

ADX7 je pomogao ruskim trkačima i atletičarima da osvoje preko 130 medalja na Olimpijskim natjecanjima – uz korištenje potpuno prirodnog napitka.

Proizvod Fab ne sadrži gluten.

Cijena: 25,18 kn – 250 ml

Šifra:321

 

fab_x.j

FAB X  je energetski napitak koji pruža zdravu alternativu i uključuje vitamine, aminokiseline i elektrolite, bez kalorija, ugljikohidrata i šećera

Sva ostala svojstva i sastav su identična kao i FAB – Forever Active Boost – samo što je ovaj napitak bez dodanog šećera.

Proizvod Fab X ne sadrži gluten.

Cijena: 25,18kn – 250ml

Šifra:440

 

Za narudžbu, savjete i više informacija kliknite ovdje.