loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

11174993_472914862885014_237711687784743964_n

 

Koža dojenčadi i male djece nezrela je i osjetljivija od kože odraslih. Ne može u potpunosti ispuniti svoju ulogu barijere prema vanjskim štetnim utjecajima, što je čini ranjivom i sklonom iritaciji i crvenilu. Zato je važno odabrati posebno blage, hipoalergene proizvode za čišćenje i njegu, prilagođene nježnoj dječjoj koži.
Forever Living proizvodi potpuno su sigurni za korištenje i pružaju trajnu kvalitetu i učinkovitost koja se očituje ne samo u odabiru osnovne sirovine, već i u standardu izrade proizvoda koji poštuje današnje principe u pedijatriji.
Forever living Products nudi proizvode koji sadržavaju unutarnji gel listova biljke Aloe vere. Forever Living najnovijim tehnološkim postupcima fizički razdvaja vanjsku koru lista biljke od unutarnjeg dijela koji sadržava gel odličnog višenamjenskog djelovanja. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji gel ne sadrži ni aloin niti njegove derivate.
Svi proizvodi Forever Living Products-a su sa velikim postotkom aloe vere.Frorever living proizvodi za njegu dječje kože: 

Aloe Sunscreen Spray SPF 30