loader image

Aloe Vera Croatia – nezavisni distributer Forever Living Productsa

Mi smo svjetski brand u industriji zdravlja i ljepote (wellness način života) s 44 godine poslovnog iskustva na tržištu širom svijeta.

🌎 Nudimo globalan rad bez granica, bolji i kvalitetniji život dostojan čovjeka, slobodu i kreativnost u radu (samostalno kreiraš radno vrijeme i mjesto rada, bez limita u visini prihoda), dodatne stimulacije i nagrade, edukaciju i mentorstvo.

Posao uključuje izgradnju globalnog online poslovanja u suradnji s brendiranom, poznatom i uspješnom svjetskom kompanijom te obavljanje liderskih, marketinških i prodajnih aktivnosti.

⚠️ Poželjno je iskustvo u marketingu i prodaji! ⚠️

Ako si zainteresiran/a za razgovor i više informacija javi se …

Pridruživanje Forever Living Products kompaniji je izvanredna prilika za sve one koji žele postići uspjeh u industriji zdravlja, ljepote i wellness proizvoda. Ova kompanija se ističe visokokvalitetnim proizvodima temeljenim na ljekovitim svojstvima aloe vere, koja su prepoznata i cijenjena širom svijeta.

Postati član Forever Living tima znači imati pristup izvanrednim proizvodima koji doprinose vašem zdravlju i dobrostanju. Osim toga, pridruživanjem ovoj kompaniji ulazite u zajednicu ljudi koji dijele istu strast za zdravim načinom života.

Jedna od najvećih prednosti je fleksibilnost poslovnog modela. Imate mogućnost raditi od kud god želite i prilagoditi svoje poslovanje vlastitim potrebama i životnom stilu. S obzirom na široku paletu proizvoda, imate mogućnost kreirati vlastiti asortiman i pronaći proizvode koji najbolje odgovaraju vašem tržištu.

Forever Living Products kompanija nudi podršku i obuku koja vam pomaže u razvoju vašeg poslovanja. Ovdje se cijeni vaš trud i posvećenost, te postoji sustav nagrađivanja za postignuća.

Pridružite nam se i budite dio ove inspirativne zajednice koja potiče zdrav život i uspješno poslovanje. Postanite član Forever Living Products tima i zajedno gradimo bolju budućnost za sebe i druge!